Váš reklamní servis


Na tomto webu je téměř 4000 perokreseb. Pokud jste narazili na takovou, která by vás potěšila například na tričku, hrníčku, mikině..., stačí přejít na náš e-shop a vyplnit objednávku (velikost, barvu trička, adresu...). Do poznámky vložit odkaz na poptanou ilustraci která je na těchto stránkách a není zařazena na e-shopu. Cena bude stejná jako položka na e-shopu.


 Odkaz na e-shop je vendyshop.cz 




 

Velociraptor - černé triko

Mimořádná nabídka dvou druhů triček s perokresbou (Miroslav Vomáčka) v černé variantě tisku a bílé variantě tisku. Kdo by měl zájem o nějaké tričko stačí písnout na e-mail: vendy@vendyatelier.cz. Jednorázová akce  za cenu trika s tiskem cca 180,- + 21% DPH + poštovné. Trička budou použity od firmy Adler -https://www.adler.info/…/eshop_product/tricka_tricka/tr…/00/ - jsou zde různé varianty barev a velikostí. 
Kdyby někdo chtěl doplnit triko o své jméno - můžeme jej vyšít např na rukáv: + 40,- Kč - máme vyšívací mašinu - možnosti jsou velké.

V případě zájmu uveďte variantu trička:

1)  Velorex želva (Evoluce) - barva trika černá (tmavá), tisk bílý nebo barva trika bílá, černý tisk, požadovaná velikost, počet kusů.

2)  Velorex s Velociraptorem - barva trika černá (tmavá), tisk bílý nebo barva trika bílá, černý tisk, požadovaná velikost, počet kusů.

Lze si vybrat i jiná barevná provedení která jsou v nabídce katalogu Adler.

K objednávce uveďte adresu kam se mají trička zaslat.

  

Nabídka za tuto cenu byla do konce července 2015.

Po tomto termínu je cena cca 400,- za jedno tričko. 

Při objednávce více kusů je cena stanovena individuelně.
Z databáze perokreseb je možnost tisk i další motivy dle přání.

  

Foto: 
Velociraptor  - bílý tisk na barevném triku
Velociraptor  - bílý tisk na barevném triku
Velorex želva a Velociraptor s Velorexem
Velorex želva - černý tisk na světlý podklad
Třída/značka: 


Copyright © 1992 - 2023. All Rights Reserved.