Váš reklamní servis


Na tomto webu je téměř 4000 perokreseb. Pokud jste narazili na takovou, která by vás potěšila například na tričku, hrníčku, mikině..., stačí přejít na náš e-shop a vyplnit objednávku (velikost, barvu trička, adresu...). Do poznámky vložit odkaz na poptanou ilustraci která je na těchto stránkách a není zařazena na e-shopu. Cena bude stejná jako položka na e-shopu.


 Odkaz na e-shop je vendyshop.cz 




 

Alfons Maria Mucha

Perokresba © Miroslav Vomáčka, A4, 3/2016


Alfons Mucha - malíř který vzal štětec do ruky a zná jej celý svět. A ten malinký človíček? Vzpomínka kdy Slovanská Epopej byla v Moravském Krumlově a bylo třeba ji celou zdokumentovat - nafotit. Krom toho, že chybělo jen málo a jedno plátno jsme štaflemi málem protrhli vše šlo jako po másle ;))) Po tomto focení jsem měl možnost si prolést ostatní prostory zámku. Byl to žalostný pohled - vnitřní nádvoří bylo v zoufalém stavu.... Pochopil jsem proč na věži zámku roste hezká břízka....


Alfons Maria Mucha byl český malíř a designér období Art nouveau. Otec spisovatele Jiřího Muchy. Stal se známým téměř přes noc díky divadelnímu plakátu Gismonda, který si u něj objednala pařížská herečka Sarah Bernhardtová.

Foto: 
Alfons Maria Mucha - perokresba
Alfons Maria Mucha - perokresba
Slovanská Epopej - Alfons Mucha
Slovanská Epopej - Alfons Mucha

Náhodný výběr perokreseb, kreseb a ilustrací na tomto webu

Babiš - omezování svobody
Babiš - omez...
svatebko...
svatebko...
Zeman - 30 let republiky
Zeman - 30 l...
Aeroplán - perokresba
Aeroplán
Božena Němcová
Božena Němco...
Eva Zamrazilová
Eva Zamrazil...


Copyright © 1992 - 2023. All Rights Reserved.